logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Je zal het niet geloven maar het werkt! Je hoeft alleen maar je vingers in deze posities te plaatsen en je lichaam zal wonderen verrichten!

Waarschijnlijk is iedereen op zoek naar balans en innerlijke rust. Veel mensen beginnen met yoga te beoefenen. Yoga hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn . Je hoeft niet eens uit het huis te gaan voor deze oefeningen! Bovendien kan deze yoga overal zoals op het werk, op de bus, in het postkantoor, tijdens films of bij vrienden kan geoefend worden. Je kan vaak horen dat je gezondheid in je handen begint. We kunnen het letterlijk nemen. Mudra-yoga zijn vinger- en palmgebaren. Volgens de traditie van Mudra-yoga regelt de mudras de stroom van energie in en naar het lichaam, waarbij de verschillende gebieden van de hersenen worden gestimuleerd. Zij dragen bij tot het behoud van je gezondheid en kunnen je helpen om verschillende kwalen te overwinnen. Ga gewoon zitten, relax en breng je vingers samen.

Mudra is afgeleid van de Ayurveda / Indiase geneeskunde. Het woord Ayurveda betekent zoveel als de kennis van het leven .
Als een concept van gezondheid en therapie is Ayurveda sinds 1979 erkend door de Wereldgezondheidsorganisatie. > Ik vind dit belangrijk informatie voor degenen die sceptisch zijn over de tradities van het Verre Oosten.

Vandaag zullen we je laten zien hoe je 5 basisoefeningen doet die energie, vitaliteit en hulp tegen dagelijkse voorkomende ziektes toevoegen. Elk van deze snelle en eenvoudige oefeningen moet minstens een minuut per dag gedaan worden.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Gyan Mudra- Kennis Mudra

Zoals de naam impliceert, verbetert deze mudra onze cognitieve vaardigheden, verbetert geheugen en concentratie. Stimuleert de hypofyse en het hormonale systeem, en helpt ook bij slapeloosheid. We zien deze mudra vaak tijdens meditatie.

Vaya Mudra - Wind Mudra

Deze mudra laat een overmaat van lucht uit de maag vrij en kan gunstig zijn voor mensen die lijden aan chronische ziekten, zoals reumatoïde artritis, ziekte van Parkinson, cervicale spondylose of sciatica.

Ga naar de volgende pagina voor meer informatie.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x