logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Meisje werd 140 jaar geleden in doodskist onder het huis begraven. Toen haar identiteit werd onthuld, was het laatste lid van haar familie verrast!

Tijdens de bouwwerkzaamheden aan een huis in San Francisco hebben bouwvakkers een verschrikkelijk mysterie ontdekt. Onder de trap van de kelder vonden ze een metalen kist met glas.

Binnen kon men het perfect bewaarde lijk van een klein meisje zien. En dit was nog maar het begin ...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De kist werd overhandigd aan de "Garden Of Innocence ", die de begrafenis van het meisje organiseerde. Ze probeerden ook haar identiteit te achterhalen. Er bleek een begraafplaats buiten het huis te zijn geweest en toen de bewoners verhuisden, moeten ze iets vergeten zijn. Uit de oude archieven bleek dat het meisje Edith Howard Cook was, die in 1876 overleed.

Een van haar familieleden leefde nog steeds, Peter Cook was zeer dankbaar voor de uitnodiging op de begrafenis van zijn overledenfamilielid.

Wij denken dat wat 'Garden of Innocence' doet, een zeer belangrijk en waardevol taak is. Ze tonen respect voor de overledene en geven overleden kinderen een begrafenis. Als je het werk van de organisatie bewondert, kunt je dit artikel delen.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x