logo Dingen die er toe doen. Deelze!

9 avondgewoonten, waardoor je in de morgen nog mooier zal worden!

De meesten van ons zijn 's avonds zo moe dat het schoonmaken van het laatste is waaraan we denken. Desalniettemin, door deze negen gewoontes met weinig moeite te toe te passen, zullen we er altijd mooi uitzien!

1. Make-up verwijderen

Dit is een absolute noodzaak! Ga nooit slapen met mascara op de wimpers en de foundation op het gezicht - het verstopt de poriën, verzwakt de wimpers en maakt de huid gevoelig voor eczeem .

2. Koud water

Misschien is het niet het prettigste, maar koud water is het beste voor onze huid omdat het de poriën versterkt en strak maakt.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

3. Vochtinbrengende Crème

Het is het beste om het vlak naast het bed te plaatsen zodat je het niet vergeet. Vochtinbrengende crème zal de huid verstevigen en het is een voedingsmiddel die de huid versterkt. Vergeet je handen niet te doen!

4. Aparte gezichtscrème

Huid op het gezicht is gevoeliger en vereist daarom aparte cosmetica. Breng een nachtcrème aan die lichter is en meer waardevolle ingrediënten bevat .

5. Vaseline voor de voeten.

Onze voeten werken elke dag hard, dus het is makkelijk om stijfheid en kloven te krijgen. Vaseline helpt ! Wrijf je voeten elke avond in , en je zal een gladde babyhhuidje hebben :)

Meer informatie kan je vinden op de volgende pagina.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x