logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze oefiningen van 5 minuten zal je ruggengraat ontspannen en je na 10 dageneen slanke taille geven!

Toshiki Fukutsuji heeft 10 jaar ervaring als acupuncturist , hij heeft een eenvoudige methode ontwikkeld om je houding te corrigeren, je een slanke taille geven en je maag af te slanken. Zijn boeken hebben alleen miljoenen kopieën verkocht in Japan en beginnen nu langzaam de westerse markt te overwinnen.

De positie die Fukutsuji gebruikt is veilig , zelfs voor mensen met rugpijn. Met regelmatige oefeningen plaats je de wervels terug op zijn plaats en worden de spieren van de rug en buik verstevigd.

Om de oefening goed uit te voeren moet je een handdoek eerst oprollen en de uiteinden vastmaken met tape of touw, zodat het niet loskomt. Leg het op een plat, hard oppervlak, bij voorkeur op de vloer. Zetels en bedden zijn ongeschikt omdat ze te zacht zijn. Leg je dan op de vloer en maak dat de handdoekter hoogte van je navel onde je ligt.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Strek je benen en spreid langzaam tot schouderbreedte. Plaats je handen achter je hoofd, draai ze, zodat ze naar de grond gericht zijn en daarnaplaats je je tenen tegen elkaar. Deze positie kan eerste ongemakkelijk, zelfs pijnlijk aanvoelen. Maar hou zo lang aan als mogelijk. Na verloop van tijd, zal je in staat zijn om het vijf minuten uit te houden.

Herhaal dit drie keer per dag , en na twee weken zal je het verschil merken in je rug en in je taille !

Deel deze eenvoudige maar geniale manier met je familie en vrienden op Facebook!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x