logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze was het gewoon om mishandeld te worden door iedereen, maar toen een groep mensen haar in een vrachtwagen stopte, wist ze wat te verwachten.

Sook-Jai is 73 jaar en een olifant uit Thailand, en heeft het grootste deel van haar leven in gevangenschap doorgebracht. Maar de slavernij was niet het ergste ... Sook-Jai werd gedwongen om toeristen te vervoeren op zijn rug, en toen ze te zwak en moe was om te werken, sloeg zijn eigenaar hem.

Sporen van vele jaren van mishandeling - op het lichaam van het arme dierzijn tal van littekens te zien. Gelukkig is het lot van Sook-Jai gered door vrijwilligers van de organisatie "Save the Elephant". Blind en bijna volledig doof-vonden Sook Jai in deze staat:

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Gelukkig heeft Sook Jai nu een veilig en gelukkig thuis! Maar goed, al in de truck voelde ze dat haar lot zou veranderd. Olifanten zijn zeer intelligent en gevoelig, en dus voelde de oude dame dat de dingen gingen veranderen voor de betere ... Sook-Jai huilde letterlijk van vreugde. Zie voor jezelf :
Laat rijden op een olifant geen attractie zijn op vakantie ! Delen!!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x