logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen ik zag dat ze conditioner in de afvoer goot, was ik verbaasd, nu doe ik het ook!

Haarconditioner is iets dat bijna elke vrouw in haar badkamer heeft (en meestal niet alleen een fles ). Als je man de volgende keer klaagt over je veelvuldig gebruik van dit product, stuur hen dan dit bericht. Zo ze te weten komen dat dit cosmeticaproduct noodzakelijk is :)

1. Statisch haar

De conditioner voed en versterkt niet enkel je haar basis , wat zijn basisfunctie is. Dankzij de conditioner zalje haar niet langers statisch geladen zijn. Wrijf een beetje van het product in je handen en kam je haar helemaal door. Op deze manier zal ook onhandelbaar haar luchtig aanvoelen.
2. Verward haar

Wie kleine kinderen heeft, weet dat dit een vrij algemeen probleemis. In plaats van het haar te kammen, is het beter om de conditioner met water (1: 9 verhouding) in een verstuiverfles te mengen, het haar te besproeien en het met je vingers voorzichtig ontknopen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

3. Handwashing

Extreem delicate dingen moet je met de hand wassen... met behulp van haarconditioner. Het is het meest zachte wasmiddel :)

4. "Gekrompen" kleding

Helaas werkt deze manier niet altijd, maar soms kunnen we het niet helpen om te proberen. Heb je ooit een bloesje uit je wasmachine gehaald die plotseling twee maten kleiner was? Zet het in een kom water met een lepel conditioner. Als je kleding met water doorweekt is, rek ze zachtjes uit. br> 5. Schoenbescherming

Deze truc zal nuttig zijn in de winter wanneer zout en sneeuw lelijke vlekken op je schoenen achterlaat. Voordat je het huis uit gaat, is het voldoende om haarconditioner op lederen schoenen te smeren- ze zullen als nieuw lijken!

6. Gespannen ring

Om uw gezwollen vinger snel te laten krimpen, gebruik een vochtinbrengende stof (of iets dergelijks) en verwijder de ring voorzichtig.
7. Piepende deur

Het vervelende geluid zal de conditioner verhelpen - en het zal fijn zijn om te ruiken :)

8. Luchtverfrisser

Het mengsel van water en conditioner in een verstuiverfles zal een geweldige verfrisser zijn! Spuit op gordijnen en tapijten - de geur zal langer blijven.
Op de volgende pagina vindt je nog meer verrassende applicaties.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x