logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Vrouwen boven de 40 zijn uitzonderlijk! Kom erachter waarom.

Vrouwen vrezen de verloop van tijd en onnodig! Het blijkt dat alleen wanneer de 40-jarige vrouw haar schoonheid, intelligentie en unieke vaardigheden volledig ontwikkelt die niemand haar kan weerstaan en begint ze ook helemaal gelukkig en zichzelf bewust te zijn!
Vrouwen vrezen voor tijd, vooral voor de effecten van tijd op hun lichaam. Maar dat is onnodig ! Het blijkt echter dat dat een vrouw pas op haar 40ste haar schoonheid, intelligentie en haar unieke vaardigheden volledig ontwikkeld alsook voelt ze zich echt gelukkig en dat maakt haar meer zelfbewust... Dit maakt haar onweerstaanbaar. Slechts een paar voorbeelden van beroemde actrices: Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow, Salma Hayek of Jennifer Aniston hebben allen de magische vierde decennium in het leven overschreden! Wat is het fenomeen van 40-jarigen?

Oprah Winfrey zei:

Ik ben blij om te denken dat ik op deze leeftijd ben en nog steeds dingen bereik, nog steeds ontwikkel. Toen ik 20 was, dacht ik dat dit moment zou komen, maar ik wist niet wanneer. Misschien op 35 jarige leeftijd? Misschien later? Je moet wachten tot 40 :)

Een veertigjarige vrouw heeft een goed onderhouden kind, een stabiele beroepspositie, weet hoe hij huis en werk combineert, maar volgens psychologen gaat haar uniekheid niet alleen over ervaring. Ze weet gewoon wat ze wil van en in het leven, hoe ze behandeld wil worden, weet hoeveel ze tijd doorbrengt ... en zich toelaat om dingen te beheersen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Op haar beurt zei Sharon Stone: "Vrouwen die 40 en 50 zijn zijn de beste! We zijn mooi, kalm, begrijpelijk, gevoelig, erg aantrekkelijk, intelligent en leuk. Rimpels of cellulitis dragen alleen maar bij aan onze charme omdat ze ons echt maken ... In een mooie manier ".

In de psychologie wordt de aandacht gevestigd op het feit dat de hersenen van de vrouw in het vierde decennium van haar leven anders werken dan haar jongere collega's! Hormonen stabiliseren, de cerebrale hemisfeer synchroniseren in de hoogste mate, zodat een vrouw haar emoties controleert ... beter dan de mannen. Zij kan ook meer bepalend, concreter en nauwkeuriger zijn.

En het beste is dat vrouwen op deze leeftijd zichzelf eindelijk het recht geven om te rusten en hun eigen passies te ontwikkelen en ook tijd te hebben voor nieuwe interesses :)

Het is de moeite waard eraan te denken! Deel het verder....

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x