logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Je geboortedatum bepaalt welke ziektes je meest waarschijnlijk krijgt!

Het is feit, het klinkt absurd, maar statistieken liegen niet! De maand waarin je geboren bent en dus het seizoen, de temperatuur of de zonneschijn beïnvloeden onze gezondheid!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

januari

Mensen die in de eerste maand van het jaar geboren hebben vaker : hoge bloeddruk, longkanker en hartziekten. Daarnaast zijn diabetes en obesitas twee keer meer voorkomend dan bij mensen die in een andere maand geboren zijn. Kinderen geboren in januari en december hebben de meeste risico's op depressie van alle 12 maanden.


februari

Geboren in februari, lijdenvaker aan verzwakt immuunsysteem. Ze hebben vaak voedselallergieën en prostaatkanker. Zelden worden ze door insecten gebeten en hebben amper geen ademhalingsproblemen.


maart

Kinderen die in maart zijn geboren, hebben meer kans op keelontstekingen. Daarnaast hebben vrouwen met verjaardag in de derde maand vaak last van overgewicht of anorexia. Zij lijden meestal aan hartproblemen en hebben vaak aderproblemen.

april

April jarigen hebben het grootste risico op kanker. Ze zijn pessimisten en hebben vaak faryngitis. Zij hebben ook een neiging voor alcoholisme.


mei

De gezondste baby's zijn in mei geboren! Helaas zijn ze op ouderdom gevoelig voor MS en depressies, die vaker dan anderen tot zelfmoord leiden.


juni

Juni-kinderen zonden niet op hun eetlust. Met leeftijd worden ze blootgesteld aan hartproblemen. Bovendien zijn ze ook de meest optimistische!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x