logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een moeder van zes kinderen hoort per ongeluk wat haar man tegen vrienden vertelt over haar striemen en begint uiteindelijk alles te begrijpen.

De geboorte van een kind verandert niet alleen het leven van een vrouw, maar ook haar lichaam ... We gaan niet over de voor de hand liggende buik, maar over striemen, extra kilootjes en andere veranderingen die er voordien niet waren . Het was geweten door de Australische Sharny Kieser, die zes maal moeder is , die gewoon beschaamd was voor de sporen op haar lichaam .

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Voordat de zwangerschappen was Sharny trots op haar lichaam. Ze volgde altijd een gezond dieet en was actief, en zowel de man en vrouw houden van sport en houden ervan om hun kinderen hetzelfde te laten doen.

In geen enkele van Sharny's zes zwangerschappen gaf ze het sport op, ze had praktisch geen overgewicht erna, maar haar lichaam verzette zich en was 'verminkt' ... Ze was verbolgen en ze schaamde zich om de bikini opnieuw aan te trekken tot ze per ongeluk haar man hoorde praten over wat ze zo vreesde!
Wij verzekeren je dat dergelijke woorden alleen uit de mond van een echte man komen!

Lees wat hij zei op de volgende pagina.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x