logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ouders nemen afscheid van hun stervende dochter. Dan vertelt ze hen 7 woorden die iedereen zou verbazen!

Abby Furco weet niet echt wat het betekent om een normale jeugd te hebben, omdat ze sinds de leeftijd van vier aan leukemie leed. De artsen gaven haar slechts 20% kans op overleven, maar Abby heeft 6 jaar lang tegen de ziekte gevochten!

De tienjarige heeft ontelbare radio- en chemotherapie ondergaan. Beenmergtransplantatie mislukte en toch ... Abby leeft!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Abby had goede en slechte momenten... In 2013 leek voldoende hersteld te zijn dat ze zelf naar school ging, nam deel aan voetballessen, sluitte zich zelf aan bij de scouts ... zijn zoals alle andere kinderen. De periode van vreugde was slechts van korte duur.

De leukemie kwam terug , deze keer op een zeer agressieve manier. De pijn heeft Abby praktisch geïmmobiliseerd, ze vocht hard terug. Beenmergtransplantatie ging niet en de kleine patiënt leed zwaarder dan voordien - haar nieren werkte elke dag slechter.

De artsen bereiden de familie van Abby voor op het ergste. Niemand wist dat de kleine Abby een plan had dat ze een enorme inspanning zou doen! Lees verder ,Abby zal je laten zien wat het betekent : 'ik wil leven'.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x