logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen haar klasgenoten haar vertelden om van de klif te springen, na maanden van pesten , brak het meisje.

Tayla was maar 13 jaar toen ze haar leven wou beëindigen. Het meisje heeft onlangs de omgeving verlaten, waar zelf volwassenen in een diepe depressie zouden raken.

Haar klasgenoten kozen haar als slachtoffer en werd elke dag gepest. Ze lachten, stalen haar zakgeld en sloegen haar. Elke dag zeiden ze dat ze haar leven moest beëindigen en dat nemand er iets om zou geven als ze dat zou doen.

Toen Tayla haar telefoonnummer aan een meisje gaf, ze dacht ze een vriendin was, had ze niet verwacht dat de terreur ‘uit haar zak’ zou komen. Alsook, beledigende berichten werden op de schoolmuren aangebracht.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen de moeder van de tiener de school contacteerden om de situatie te verduidelijken en het kind te helpen, bood de school alleen aan dat Tayla in de pauze in het klaslokaal zou blijven, geïsoleerd van andere studenten. Het meisje voelde alsof ze in de gevangenis zat. Daarnaast had de hoofdmeester het lef om de ouders te vertellen dat de reden waarom andere kinderen hun dochter pesten, was omdat ze ‘vreemd’ was.

Om een deel van de depressie te verwerken, begon Tayl haar gedachten te tekenen. Haar tekeningen tonen haar eigen lijk . Uiteindelijk stopte ze ook met eten.

Ouders namen Tayla naar een psycholoog, maar niets hielp. Haar depressie was zo geweldig dat het meisje uiteindelijk haar eigen leven wou nemen. Dit feit dwong de school om de andere studenten te confronteren. Helaas, zoals bij de meeste tirannen, was het effect het tegenovergestelde - in plaats van te helpen, werd het probleem alleen erger. Het leven van de tiener was veranderd in een nog grotere nachtmerrie. Gelukkig namen de ouders eindelijk meer drastische stappen, ze namen hun dochter van school en verhuisden naar een andere stad waar het meisje eindelijk begon te herstellen.

Dergelijke verhalen maken me woedend en ik krijg tranen in mijn ogen. Ik zal nooit begrijpen hoe kinderen zo wreed kunnen zijn. Ik kan me niet voorstellen hoe iemand zo beledigend kan zijn tegen een ander. Ik geloof dat het gedrag van schoolkinderen ernstig moet worden gestraft. Zoals de kinderen die Taylor terroriseerden. Als je mijn mening deelt, kunt je dit artikel delen. In het geval van Taylor is alles goed verlopen, maar veel andere kinderen zijn misschien niet zo gelukkig. Door dergelijke verhalen te delen, houden meer mensen aandacht aan het probleem van pesten onder kinderen en adolescenten.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x