logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een vreemde man probeerde zijn dochtertjes te verkrachten. Bij het plaatsen van deze foto op Facebook, kan niemand zich ervan weerhouden om erop te reageren.

Het lijkt ons misschien dat onze kinderen veilig zijn, maar een moment van onoplettendheid kan tot een tragedie leiden. Alle ouders herhalen dagelijks dat hun kinderen niet met vreemden mogen praten, maar mensen met slechte bedoelingen weten hoe ze kinderen moeten benaderen ... En ze komenmet een schattige hond of ze vragen om hulp ... Zoals de pedofiel uit Falkirk in Schotland deed.

De ouders waarschuwden herhaaldelijk dat ze niet met vreemden mogen praten, maar de zusjes wilden deze man helpen. De vreemde, goed geklede man, reed op een fiets naar hen toe en vroeg hen om hem te helpen een jas te vinden die hij in het bos had verloren. De meisjes geloofden de 50-jarige die al 12 jaar in de gevangenis had uitgezet voor het lastigvallen van minderjarigen en poging tot verkrachting van een 11-jarige.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen ze met zijn drie het bos naderden, zag Viper MacDonald hen door het raam van hun huis. Het gedrag van de drie leek hem heel vreemd en besloot hij om ze in het oog te houden. Met zijn 16-jarige zoon liep hij naar het bos en zag dat de man probeerde om een van de meisjes uit te kleden. Zonder nadenken rende Viper naar hen toe en beval zijn zoon met de meisjes om naar huis te gaan en de politie te bellen. Intussen zorgde de vrouw van Viper voor de zussen.

De politieagenten vonden het een ongewoon zicht - een goed geklede, elegante burger op het eerste zicht, ...

Een grote, goed gebouwde man die bedekt is met tatoeages! Op het eerste zicht lijkt het dat hij de potentiële misdadiger was. Helaas doet het voorkomen van mensen zoals Viper hun geen recht. En hij is een echte held en rolmodel! Als hij wat hij zag genegeerd had, zouden de meisjes onherstelbare schade opgelopen zijn ...

Wees niet onverschillig om iets verdacht te zien! En oordeel niet, omdat het, zoals het verhaal aantoont, zeer verkeerd kan zijn.

Let op je kinderen! Deel dit zeker !!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x