logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De vrouw werd aangereden door een taxi. Gedurende meer dan een minuut deden voorbijgangers niets tot uiteindelijk een andere wagen haar leven kost... SHOCK!

Deze angstaanjagende opname is onlangs op Chinese sociale media verschenen. Op de video kan je zien dat een vrouw aangereden wordt door een taxi en dan meer dan een minuut in het midden van de weg ligt. De taxichauffeur die het ongeval heeft veroorzaakt, stopte niet eens, maar veel meer schokkende is de reactie (of gebrek daaraan) van voorbijgangers.

Meer dan 20 voorbijgangers hebben letterlijk niets gedaan om de vrouw te helpen. Helaas werd het uiteindelijk erger. De gewonde vrouw werd overreden door een andere auto en stierf.

De hele situatie vond plaats op 21 april 2017 op de kruising van Jiefang Avenue en Xueyuan Street in Zhumadian City, Henan Provincie, China om 19:54. Het slachtoffer was een vrouw die Ma heette. De politie gaf een verklaring waarin gesteld werd dat mevrouw Ma vermoord werd. De dag na het ongeluk vatte de politie de taxichauffeur en debestuurder van de andere auto. Ze zijn opgepakt en in beschuldiging gesteld.

Er is een hele discussie over de video op het internet. Sommige mensen zijn erg negatief over de houding van voorbijgangers en andere bestuurders. Een van de reacties was "in welke samenleving leven we?". Sommige internetgebruikers begon zelfs aan de authenticiteit van de opname te twijfelen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

We zijn geschokt door deze opname te zien. We hopen echter dat mensen beseffen hoe belangrijk het is om anderen te helpen.

OPGEPAST: SCHOKKENDE BEELDEN.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x