logo Dingen die er toe doen. Deelze!

1 op 4 personen is een drager van dit virus, maar weinigen weten hoe snel van de symptomen af te komen!

Herpes (Koortsblaas) kan het leven ellendig maken. Vaak komen ze op de minst verwachte en ongelukkigste momenten. Voor een afspraak, belangrijke vergadering of vakantie. Het virus wordt geactiveerd als onze immuniteit wegvalt , we hebben contact met een persoon die het doorgeeft of onder hoge stress. Hier zijn enkele natuurlijke manieren om onaangename symptomen snel en effectief te verlichten!

1. Zoethoutprodukten

Mensen houden ervan of ze niet. Naast de specifieke smaak van zoethout heeft het prachtige eigenschappen. Het is een kruid dat altijd in belangrijke farmacopeeën en officiële apotheken aanwezig is geweest en heeft tot nu toe haar belang als medicijn niet verloren. Het komt oorspronkelijk voor in het Middellandse Zee gebied , Midden-Azië en Midden-Oosten. Het bevat een zuur genaamd Glycyrrhiza die de verspreiding van het virus voorkomt. Meng alleen het poeder verkregen uit de geraspte wortel met water en wrijf dit op de blaar.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Pepermuntolie

De anti-virale eigenschappen van pepermunt zijn al eeuwen bekend. Drie keer per dag de blaren insmeren met een druppel etherische olie en het zal snel verdwijnen.

3. Theeboomolie

Deze olie droogt de blaar effectief uit. Bevochtig de blaar enkele keren per dag en klaar!

Ga naar de volgende pagina om meer te weten te komen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x