logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een 16-jarige nam een keer XTC, haar hersenen werd ernstig beschadigd. Je zal nooit geloven hoe ze er vandaag uitziet.

Amy Thomson uit Glasgow was een mooi, alledaags 16 jarig maisje. Ze vond hield van schilderen en het rondhangen met vrienden. Ze had nooit drugs genomen. Totdat ze op House-Party belandde ...

Op een avond ging Amy samen met haar vrienden uit dansen. De meiden waren bij vrienden thuis voor een feestje en plezier. Dan gaf er iemand hen gekleurde pillen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Amy en haar 3 vrienden namen de pillen zonder nadenken. Na een ogenblik vielen ze alle vier bewusteloos op de grond. Onmiddellijk werd de spoeddienst gebeld.

De andere meisjes kwamen zonder verdere gevolgen uit de nare situatie, maar Amy was minder gelukkig. Het meisje viel in een coma en haar hersenen was ernstig beschadigd.
Een persoon die ecstasy gebruikt kan het maligne neurolepticasyndroom krijgen, gekenmerkt door verlagen van bloeddruk, snelle stijging van de lichaamstemperatuur, krampen en coma. In sommige gevallen leidt het tot de dood. Bovendien, volgens schattingen, bevatten bijna 80% van de XTC tabletten MDMA. Ze kunnen andere stoffen bevatten die nog schadelijker zijn. - Link: drugsinfoteam.nl

Na het ontwaken uit de coma was ze niet langer hetzelfde vrolijke meisje. De drugs beschadigde haar hersenen zodanig dat het meisje nauwelijks kon bewegen en spreken. Vandaag is zij aan een rolstoel gekluisterd, ze kan amper bewegen. Haar spraak is net als van een 2 jarig kind omdat het meisje terug moest leren praten.

Hieronder kan je de opname zien waarop Amy probeert te praten. Het toont hoe 1 tablet, 1 beslissing je hele leven kan veranderen. Deze video is geplaatst als een waarschuwing tegen alle drugs. Deel dit artikel met iedereen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x