logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze gebruikte hormonen om zwanger te raken. Als ze naar een gynaecoloog ging, leerde ze iets schokkend!

Veel koppels willen graag kinderen hebben, maar helaas kunnen ze niet allen deze droom waarmaken op een natuurlijke manier. Onder hen waren Briana en Jordan Driskell. Ze waren beide 26 jaar en probeerden al 2 jaar om zwanger te raken, tot ze besloten om op zoek te gaan naar hulp bij een dokter.

Briana probeerde verschillende methodes die geen effect hadden. Uiteindelijk besloot het echtpaar dat ze een half jaar niet naar een dokter zouden gaan om zwanger proberen te raken. Ze hadden van andere koppels gehoord dat mensen sneller zwanger raken als ze niet zo hard proberen, maar dat hebben ze niet gedaan. Zes maanden later probeerde Brian iets nieuws: hormoonbehandeling. Ze verwachtte niet dat hun leven zo drastisch zou veranderen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Hormonale therapie bracht het gewenste effect - Briana en Jordan zouden uiteindelijk ouders worden. Het begon met bezoek aan de dokter en het inrischten van de babykamer, maar ... er wachtte de jonge ouders nog een verrassing!

Al in week acht van de zwangerschap zei de dokter hen: "Je droom is vijf keer waargekomen." Eerst begrijpen ze hem niet ... Ze bleken de toekomstige ouders te worden van niet 1 kind maar van 5!

Op de volgende pagina zie je foto's van de mooie broertjes en zusjes en ontdek welke problemen mama heeft gehad. Geen twijfel dat ze niet licht was ...

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x