logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Neurochirurgen luiden aan de alarmbel. Elke vrouw moet deze feiten weten!

Er zijn veel verschillen tussen mannen en vrouwen - dat weet toch iedereen? Nu hebben artsen verschillen bekeken tussen... de mannelijke en vrouwelijke hersenen.

Neurowetenschappers aan de Universiteit van Loughborough onder leiding van professor Jim Horne hebben ontdekt hoe gebrek aan slaap bij mannen en vrouwen verschillende gevolgen hebben . De resultaten waren schokkend verschillend!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Er is een veel sterker verband tussen het gebrek aan slaap en minder productief functioneren van de hersenen van een vrouw dan het geval is bij een man. Gewoon om een alledaags voorbeeld te geven - na een geschil slaapt hij meestal makkelijk, terwijl een vrouw niet kan slaapen omdat de hele situatie moet geanalyseerd worden. In dit geval - vrouwelijke hersenen ... hebben teveel werk.

Volgens professor Horne zijn de vrouwelijke hersenen, in tegenstelling tot de hersenen van een man, gewoon om te multitasken, dat heeft zijn voor- en nadelen. De vrouw kan georganiseerder werken, Terwijl het doen van het huishouden is het mogelijk 3 andere taken te doen ,en heeft meer slaap nodig dan mannen.

Acht uur slaap bij vrouwen is een absolute noodzaak. De hersenen van een vrouw werkt in Safe-Mode. Bij een noodsituatie,kan het op elk moment letterlijk in actie schiten en daarom moet je voldoende rusten en soms volledig "uitzetten", dat kan alleen door een gezonde slaap.

Volgens de professor moeten de dames voor middernacht gaan slapen, acht uur slapen en ... begrijpen dat dit normaal is als ze willen blijven multitasken!

Dames en heren! Toon dit artikel aan je wederhelft en... ga slapen! :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x