logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wat doe je met je instapkaart na de vlucht? Na het lezen van dit artikel zal je nooit meer weggooien!

Paspoort of identiteitskaart is een van de twee belangrijkste documenten die je nodig hebt om op het vliegtuig op te gaan. De tweede is je instapkaart. Zelfs als sommige mensen het op hun telefoon downloaden, drukken de meeste het nog steeds af op papier. Iedereen die in de lucht reist, weet hoe belangrijk het is. Tot slot, zonder , zal je niet aan boord worden gelaten.

Wat de meeste passagiers niet weten is dat ze na de reis hun instapkaart niet weg mogen gooien . Sommigen laten het op het vliegtuig of gooien het weg in de luchthaven. Maar het is veiliger om die mee te nemen naar huis en te vernietigen. Lees verder om te achterhalen waarom.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Instapkaarten bevatten veel persoonlijke informatie over de passagier. Ze zijn gecodeerd in de QR-tag die op elk ticket staat. Deze code kan gemakkelijk worden gelezen met behulp van de mobiele applicatie.

De informatie die op deze manier kan worden verkregen is : je naam, adres, e-mailadres, documentnummer en vluchtinformatie. Daarom is het verboden om een foto van je ticket online te publiceren.

Wist je dat? Zorg ervoor dat je deze informatie met je vrienden en familie op Facebook deelt door deze artikel te publiceren. Identiteitsdiefstal of kredietdiefstal zijn slechts enkele van de risico's waaraan je blootgesteld kan worden zonder de bovenstaande tips te volgen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x