logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een taxichauffeur weigerde een vrouw in rolstoel . Toen gebeurde er iets geweldig!

Actrice Shannon Murray heeft met haar fans een onaangenaam verhaal gedeeld, maar het heeft een mooi en positief einde! Hier is wat ze schreef op haar officiële profiel:

"Ik wachtte in een lange rij voor een taxi in Londen , toen het mijn beurt was, was ik blij om een normale taxi te krijgen, niet een minibusje, omdat het comfortabel is om op de achterbank te zitten in plaats van in mijn rolstoel vervoert te worden."

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

'Ik rolde naar de auto en had de deur al geopend, maar plotseling kwam de taxichauffeur naar me toe en schreeuwde naar mij! Het bleek dat het vervoer van een vrouw in rolstoel een groot probleem voor hem was, hij heeft me vertelde me onbeleefd dat ik een andere, grotere, taxi moest nemen. "

Wel,dat deed ik dan maar, maar de taxichauffeur had niet voorzien dat zijn collega, die de dame niet weigerde, besliste het incident aan hun oversten te melden. En dat is niet het einde! De taxichauffeur, die me slecht had behandeld, benaderde een andere persoon, maar die zei dat hij niet met hem zou meegaan omdat hij me zo had behandeld. Hetzelfde werd gezegd door de tweede, derde en vierde persoon. De wachtrij van de taxiplaats was heel lang, maar ze hebben het allemaal voor mij opgenomen en geweigerd!

Shannon bedankte hartelijk de vreemden voor hun solidariteit . En hoopt dat er nog velen zo zullen reageren om discriminatie tegen te gaan!"

Een dikke proficiat voor de mensen in de wachtrij. Deel hun daad!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x