logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De oude man werd geweerd in vele winkels - dan onthult hij zijn geheim aan een vriendelijke verkoper .

Als kind word ons geleers niet te oordelen op iemand zijn uiterlijk, maar wie van ons heeft zich nog nooit hieraan gezondigt? Elk van ons heeft zijn vooroordelen, vaak absurd. Als verkoper kan het een verlies van een commissie zijn.

Vorige maand bezocht een oude man gekleed in een versleten shirt en oude flip-flops verschillende motorwinkels, in Thailand. Iedereen negeerde hem door zijn voorkomen.Hij werd zelf uit enkele winkels gezet. Dus ging hij van winkel tot winkel op zoek naar een verkoper om hem te helpen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Eindelijk vond hij een winkel waar de verkoper hem wou helpen en aardig tegen hem was. Toen haalde de oude heer 600.000 baht in cash , het equivalent van meer dan 15 duizend euro, tevoorschijn. Het bleek dat de man niemand minder dan Lung Decha was, een plaatselijke werktuigkundige met veel respect en populariteit in het gebied. Hij is bekend om zijn integriteit en hard werken.

Hij heeft zijn hele leven hard gewerkt om een Harley Davidson te kunnen veroorloven. Dit verhaal heeft enorme bekendheid gekregen in Thailand en in de wereld. Wij gaan ervan uit dat de verkopers die de heer Decha geweigerd of genegeerd hebben toch wat spijt hebben.

Vergeet niet om dit verhaal te delen als je ook gelooft dat je mensen niet op het uiterlijk kan beoordelen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x