logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Zie wat er gebeurt als je met een kat in bed slaapt. Ik heb het altijd gedacht, maar uiteindelijk bevestigt de wetenschap het!

Kattenliefhebbers zullen blij zijn - wetenschappers heeft 10 redenen aangetoond waarom het een goed idee is om een kat te hebben. Waarschijnlijk hebben de meesten het zelf al opgemerkt, maar het is de moeite waard om de feiten betreffend het samenleven van mens en kat in 1 artikel samen te vatten :

1. Een kat hebben ... versterkt het hart.

Het houden van een kat vermindert het niveau van stress, zodat we minder angst voelen en het hart gezonder is. Stress is een van de belangrijkste oorzaken van hartaanvallen, dus ... Hou je kat vast ... :)

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Emotionele ondersteuning

Het feit dat ons huisdier niet kan praten betekent niet dat hij niet kan luisteren! Het is bewezen dat katten prachtige luisteraars zijn die ons helpen om om te gaan met ons gevoel van verdriet of angst.
3. Katten ... maken daten makkelijker.

90% van de vrouwen zegt dat ze liever een date zoud hebben met een man die een kat heeft. Het is een teken van gevoeligheid en wijst op een goede hartpartner.

4. Zij die een kat hebben, zijn slimmer.

Uit de statistieken blijkt dat kattenbezitters een betere opvoeding hebben en een beter ontwikkelde emotionele intelligentie hebben.
5. De kat is ... economisch

Nou, voor velen is dit een belangrijk argument - katten eten minder en vereisen minder zorg dan honden, en zijn veel onafhankelijker.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x