logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Op de foto lacht deze moeder. Onder de tafel verbergt ze echter het bewijs van een tragedie.

Stephanie Decker is een 42-jarige moeder uit Henryville, Indiana in de Verenigde Staten. Elke dag herinnert de spiegel haar aan de tragedie. Voor de veiligheid van haar kinderen verloor de vrouw haar benen. Elke dag weet ze echter dat ze zich zou gedragen zoals ze destijds deed.

In maart 2012 waren Stephanie en haar kinderen, Dominik en Reese , op weg naar huis toen plots het tornadoalarm afging en ze de luide sirene hoorden. Gelukkig geraakten ze thuis en waren ze veilig, of toch dat dachten ze...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen Stephanie uit het raam van de kelder keek, zag ze de trampoline van de buren door hun binnenplaats vliegen en begon ze te paniekeren. Elke minuut werd het weer erger. Het hele huis begon te schudden. De vrouw wikkelde haar kinderen in een deken en legde zichzelf op hen om haar kinderen te beschermen tegen het instortende huis.

Het was geen lichte storm. Met windsnelheden van 280 km/u ,vernietigde het alles wat het tegenkwam op zijn pad. Stephanie herrinerd zich alles in slow motion. Ze weet nog hoe de balk boven haar hoofd begon te kraken. Ze wist dat ze maar 2 keuzes had: weglopen of haar kinderen beschermen. Haar keuze was duidelijk. Voor haar kinderen zou ze haar leven geven en daarom liet ze de 6-meter stalen balk op haar neerkomen, en het verpletterde haar been.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x