logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De 34-jarige woog maar liefst 294 kilo! In twee jaar tijd verloor ze 206 kg!

In 2015 begon Nikki Webster de strijd om kilo’s te verliezen, niet voor haar uiterlijk , maar wel voor haar gezondheid. Omdat ze ziekelijk zwaarlijvig was , woonde ze in bij haar ouders. De ganse tijd was ze afhankelijk van de hulp van haar ouders, ze kon haarzelf niet eens wassen. Ze begon pas te veranderen toen ze de pijn in haar lichaam ondraagelijk begon te vinden. Ze schreef zich in voor "My 600lb Live".

Haar zwaarlijvigheid kwam voornamelijk door haar diëet , als je het een diëet kan noemen... De vrouw had de gewoonte om bij haar eerste ontbijt 3-4 en een grote milkshake met ijs als extraatje. Ze wist dat ze slecht was, maar ze zei dat voedsel haar verslaving was.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

In het begin moest Nikki een grote operatie ondergaan, inclusief een maagverkleining. Toen de Amerikaanse vrouw na een jaar 93 kilo kwijt was, konden de artsen haar overtollige huid verwijderen, ongeveer 25 kilo!

Nikki zei dat ze om twee redenen heeft besloten om publiek te vechten tegen haar overgewicht. In de eerste plaats had ze de motivatie en steun nodig van professionals. En ten tweede, wou ze aan haar landgenoten tonen waartoe onvoldoende beweging en het verwaarlozen van een gezond dieet kan leiden. Nu ziet het er helemaal anders uit! Bekijk haar foto’s aan op de volgende pagina.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x