logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een baby huilt tot het pijn doet. De ouders haasten zich niet, dit zet je aan tot denken.

De meeste jonge ouders kennen dit probleem maar al te goed - hoe kan je een kind leren om 's nachts alleen te slapen? Een van de meest populaire methodes is het geleidelijke acclimatiseren om niet meer bij de ouders te slapen.

Een mama uit de VS, die ook een blogger is, schreef op haar blog wat ze denkt van deze methode door te schrijven in het perspectief van de baby.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Liefste mama,
Ik begrijp het niet.
Ik was gewoon om in slaap te vallen in je armen. Elke avond lag ik dicht bij jou en knuffelde je me. Zo dichtbij dat ik je hartslag voelde, wat mij kalmerde en me liet in slaap vallen. Ik voelde me veilig in je armen. Toen ik wakker werd omdat mijn buikje pijn deed of ik koud had, knuffelde je me ,je was er altijd.
Deze week was echter anders.

Elke nacht was hetzelfde. Je bedekte me met je favoriete dekentje in mijn wieg, gaf me een kus, deed het licht uit en je vertrok. Eerst begreep ik niet wat er gebeurde, ik vroeg me af waar je was. Ik was snel bang en angstig begon ik je te roepen. Ik schreeuwde en huilde, maar je kwam niet. Ik was zo verdrietig ,mama. Ik heb je zo hard nodig. Ik heb nog nooit zo'n gevoel gehad. Waar was je mama?

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x