logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een 26-jarige vrouw raakt verlamd kort na de bevalling. Ze gaf niet op en bleef vechten, ze gaf niet op om toch bij haar dochter te kunnen zijn.

De Amerikaanse Holly Gerlach ,26 jaar, heeft altijd gedroomd om een kinderen te hebben. Uiteindelijk slaagde ze erin om zwanger te raken, en bracht ze haar eerste kindje ter wereled: Cassey . Helaas duurde het nieuwe geluk slechts enkele weken.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na korte tijd thuis te zijn met haar dochter, begon ze stevige nekpijn te krijgen en een slapend gevoel in de benen. Ze raakte niet meer uit de zetel... 72 uur later werd ze in het ziekenhuis opgenomen en was ze al volledig verlamd. Het bleek dat Holly aan het zeldzame Guillain-Barre syndroom leed. Dit is een immunologische ziekte die het zenuwstelsel aantast. Volgens de artsen verscheen de ziekte van Holly na de bevalling.

Na 70 dagen op intensieve zorg, kreeg Holly terug wat gevoel in haar armen en kon ze eindelijk haar dochter terug omhelzen. Dat gaf haar de kracht om verder te vechten voor haar gezondheid! Ze vertelde het ziekenhuispersoneel dat ze volledig zou herstellen, Al was zij de enige die dit geloofde...

Op de volgende pagina zal je zien hoe hard koppigheid, liefde en vertrouwen het overwinnen van eene obstakel mogelijk maakt.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x