logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wanneer hulpverleners een bewusteloze man kwamen helpen, konden ze hun ogen niet geloven.

Niemand toont zo\'n onvoorwaardelijke liefde voor ons als onze ouders en onze huisdieren. Jesus Hueche uit Argentinië weet waarover we praten. Toen hij enkele jaren geleden een straathond adopteerde, veranderde zijn leven en dat van zijn familie. De hond gaf dezelfde liefde en bezorgdheid terug toen Jesus een ongeval had.

Jesus was een boom aan het trimmen toen hij van een wankelende ladder viel. Hij viel met zijn hoofd op de betonnen stoep. De man verloor het bewustzijn door de val. Zijn buren zagen hem vallen en belden onmiddelijk een ziekenwagen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Wanneer de hulpverleners op de plaats van het ongeval waren zagen ze een ontroerend tafereel. Tony, de familiehond , lag huilend bovenop zijn baasje. De trouwe viervoeter wou zijn eigenaar niet alleen laten, zelf niet wanneer die in de ziekenwagen geplaatst werd.

Gelukkig was Jesus niet zwaargewond, er waren geen letsels vastgesteld aan zijn hoofd en rug, en kon hij na een paar dagen terug verenigd worden met zijn familie en zijn trouwe hond.

Wat een geweldige hond, niet? De hond zijn baasje moet toch wel een goed persoon zijn als zijn hond zo trouw aan zijn zijde bleef. Als je dit verhaal leuk vind, lees dan verder en deel het met iedereen...

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x