logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wanneer een vrouw dit drankje bestelt, weet de barman onmiddellijk dat ze in hulp nodig heeft. Dit geheime teken zou overal moeten werken...

Ik denk dat we allemaal al eens op een nare date waren of gewoonweg door een dronken man aan de bar benaderd werden. Het is niet aangenaam of comfortabel. Soms kan het echter gebeuren dat de persoon die weaan het daten zijn ons onveilig doen voelen.

Een Amerikaanse bar in Florida heeft op haar drankenlijst een geheim drankje voor vrouwen geïntroduceerd. Als een vrouw zich ongemakkelijk of zelf onveilig voelt door haar date, dan kan ze een "Angel" bestellen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Als je het drankje puur bestelt, betekent dit dat je wenst dat iemand van het personeel je naar je wagen brengt. Als je het drankje besteld met ijs , betekent dit dat je wil dat iemand je taxi bestelt en dat het personeel iemand naar jouw keuze in kennis stelt van de situatie.

Het "drankje" wordt steeds populairder in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het bestaat al in vele varianten, zoals het teken om de politie te bellen of iemand uit de bar laten zetten. Afhankelijk van de ernst van de situatie kan een vrouw op verschillende manieren het drankje bestellen.

Een briljant idee, vind je niet? Zorg ervoor dat je dit artikel deelt, hoe meer mensen het zien, op hoe meer plaatsen dit drankje op de kaart kan komen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x