logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij werd gedumpt door een rijk meisje. 10 jaar later ontmoeten ze elkaar terug, hij heeft de kans om wraak te nemen...

Men zegt: verstand komt met de jaren, maar waarden en normen krijg je van thuis mee. De vrouw in dit verhaal is een berekende matrialiste. Ze heeft altijd geld gehad, ze had geen respect voor hem, ze had geen respect voor niemand. De jonge verliefde student moest dit pijnlijk ondervinden...

Hij kwam van een arm maar liefdevolle familie. De ouders deden wat ze konden om hem naar school te kunnen laten gaan, want hij was uitzonderlijk slim. Hij had echter pech een meisje te ontmoeten die niet enkel mooi was maar ook rijk. Ze waren even een koppel, maar toen de jongen haar ten huwelijk vroeg liet ze hem vallen. Ze kon nooit trouwen met iemand van zo'n LAAG niveau. En dat ze hogere verwachtingen had.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Ontgoocheling in de liefde doet pijn, maar een gekrenkte trots...De jongen klom op en maakte een mooie carriere, maar vergat nooit het meisje en wat zei hem verteld had. Hij herkende haar onmiddelijk toen ze elkaar 10 jaar later ontmoeten in een winkelcomplex. Zij herkende hem ook onmiddelijk en zei:

-Jij hier in dit complex ? Is wat luxueus, je werkt hier waarschijnlijk. Mijn man is hier een heel belangerijk persoon, je zal hem vast en zeker niet kennen. Wat doe jij nog zoal ?
De man keek deels droevig, deels ontgoocheld, en vroeg zich af hoe iemand zo slecht kan zijn. Hij had geen tijd om haar te beantwoorden want een man in een maatpak kwam op hen af en begon nerveus te spreken :"Oh, goede morgen, ik zie dat u mijn vrouw heeft ontmoet". De man schudde nerveus zijn hand....

- Carter, meneer , Carter. -Wat gestresseerd keerde hij zich om. - Lieverd, dit is mijn baas. Hij is de eigenaar en ontwerper van dit ganse complex
De vrouw was sprakeloos , vol ongeloof keek ze naar de man die zo stapelverliefd was op haar. De man glimlachte vriendelijk, nam afscheid en verdween in de luxueuze gangen van het complex.

Toen de man verdwenen was, sprak de echtgenoot haar aan :

Er wordt verteld dat mijn baas ooit van een meisje hield, maar omdat hij niet rijk was liet ze hem stikken. Zo'n rijke maar nederig man. Zo'n triest vereden. Kan je je voorstellen welk dom meisje zo iemand in de kou laat staan ? Ze kon getrouwd zijn met een multimiljonair met een gouden hart.

De vrouw kreeg geen woord over haar lippen.....

Lees alvast verder

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x