logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een vrouw neemt haar baby mee in de klas, de professor zijn reactie op de huilende baby verbaast de studenten.

De professor aan de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem is een echte internet hit.

Voor hem was het niets meer dan een menselijk gebaar.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Tijdens de les van Professor Sydney Engelbert begon plots een baby te huilen in de aula. Het bleek een kind te zijn van een van de studenten, die geen oppas vond voor de peuter vond en de les niet wou missen. Ze hoopte dat het kind stil zou blijven tijdens de les. Met schaamrood op de wangen begon ze haar spullen bijeen te rapen om de les te verlaten. Maar professor Engelbert liet dit niet gebeuren. In plaats van de studente de les uit te sturen nam hij de baby in zijn armen en al wiegend met de baby zette hij de les voort. De peuter kalmeerde snel en de les ging gewoon verder. Door de foto’s die gepubliceerd werden door de studenten is de professor nu een echte internethit.

Sydney heeft 5 kleinkinderen en weet hoe om te gaan met huilende kinderen. Het mooie gebaar van de man gaf de vastberaden moeder de kans om haar studies verder te zetten. De professor vond zijn gebaar niets speciaals. Als antwoord op de vraag wat hij vond van zijn eigen daad antwoorde hij : “Leerkracht zijn is een roeping, iedereen heeft het recht op studies, mijn job is al het mogelijke te doen om iedereen die wil studeren iets bij te leren. Les geven is niet enkel het herhalen van de droge materie, het is ook het overdragen van de menselijke waarden en het goede voorbeeld te tonen.

Een klein gebaar kan een wereld van verschil maken... als je het eens bent met deze professor , deel dan dit geweldig verhaal op Facebook.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x