logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze kreeg een kind op 19 jarige leeftijd en gaf het kind onmideelijk ter adoptie. 21 jaar later ontvangt ze een bericht dat vele emoties in haar losmaakte.

In 1986 werd een meisje geboren die de naam Tammy kreeg. Haar moeder was toen maar 19, had geen werk, geld of steun omdat haar vriend haar had verlaten toen die te horen kreeg dat ze zwanger was en haar familie de neus ophaalde voor zo’n “schandaal” in het gezin. De jonge moeder was wanhopig en wist bij god niet hoe ze dit kind een fatsoenlijk leven kon bieden als ze dit zelf niet eens had. Het is niet aan ons om over haar beslissing te oordelen. Haar eigen dochter deed dat wel. Lees hier wat ze deed toen ze volwassen werd.

Een 19-jarige deed wat ze dacht dat het beste was voor haar kind: ze gaf het op ter adoptie. Ze wou dat Tammy een gelukkige jeugd zou hebben, goed onderwijs zou krijgen en dat haar niets zou ontbreken. Dit alles kon zij haar dochter niet bieden. Ze wilde echter ook niet dat haar dochter zou denken dat haar eigen moeder niet van haar hield.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Daarom kocht de moeder een klein notitieblokjes en schreef daarin alles op wat ze haar dochter wou zeggen en alle liefdevolle woorden die ze nooit in het echt te horen zou krijgen. Ze legde uit waarom ze Tammy moest wegdoen en wenste haar een fantastisch leven.

Tammy had veel geluk. Ze kwam terecht bij mensen die van haar hielden alsof ze hun biologische kind was en gaven haar een goed leven. Ook vertelden ze haar van het schriftje van haar biologische moeder. Tammy, die al 21 jaar was, wilde haar heel graag leren kennen dus begon ze een zoektocht op sociale media en verschillende websites en...

Lees verder en kijk de ontroerende video.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x