logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De grootste fan van deze 16-jarige kon niet naar zijn auditie komen. Toen begon er een man te schreeuwen in het publiek.

Dit prachtige verhaal toont aan dat ouderlijke steun nooit mag worden gebagatelliseerd. Kinderen hebben ongeacht hun leeftijd ondersteuning nodig van hun ouders. Het bewijs hiervan is de auditie van de 16-jarige Reuben bij Britain’s Got Talent. De jongen verscheen op de auditie en zong een zelfgeschreven nummer, wat zelden voorkomt in dit programma, zeker niet in het geval van zo’n jonge artiest.
In de onderstaande video legt de tiener uit dat hij dit nummer opdraagt aan zijn vriendin, die met zijn moeder in de zaal zat. Hij schreef het in het kader van excuses en de uitvoering was zeer ontroerend.
Toen Simon Cowell aan Reuben vroeg wie zijn grootste fan is, zijn vader of zijm moeder, antwoordde hij zonder te twijfelen dat dat zijn vader was. Helaas kon deze niet aanwezig zijn bij de opnames van het programma omdat hij in het buitenland werkte op basis van een arbeidscontract voor 9 maanden. Toen plots schreeuwde iemand uit de zaal “Ik ben je grootste fan!” Het was Reubens vader die als verrassing was gekomen. De jongen schoot vol maar vermande zich en nam plaats aan de piano om zijn optreden te beginnen. Zijn uitvoering was heel ontroerend en er is absoluut sprake van een grote portie talent. De combinatie van het mooie nummer, de emoties veroorzaakt door de aanwezigheid van zijn vader en Reubens krachtige stem roerde velen tot tranen. Kijk zelf:

Deel deze video beslist. Reuben gaat vast en zeker een rooskleurige toekomst tegemoet in de muziekwereld!

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x