logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Plastische chirurgen wrijven in hun handjes. Deze nieuwe mode is een goudmijn voor hun en een behandeling duurt maar een half uurtje.

Wie droomt er niet van een prachtige, volle, verleidelijke mond? De laatste tijd zijn echter smalle monden in de mode met een duidelijk gemarkeerde inham van de bovenlip. In China zijn ze hier helemaal dol van en laten mensen massaal hun bovenlip reduceren!

De behandeling zelf is niet zo ingewikkeld. De chirurg verwijdert een deel van de huid van de bovenlip en "boetseert” de mondvorm. Dit alles duurt hoogstens een half uur en voltrekt zich onder plaatselijke verdoving.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Na een week worden de hechtingen verwijderd. Nu moet alleen de zwelling nog verdwijnen en dan kan de patiënt met nieuwe lippen door het leven.

Deze mode van mondverkleining loopt niet alleen storm in China maar ook bijvoorbeeld in Saudi-Arabië. Zou jij zo'n behandeling ondergaan?

De ene keer zijn grote monden trendy, dan weer smalle... Misschien is het tijd om eens gewoon tevreden te zijn met wat de natuur ons heeft gegeven?

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x