logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De firma Ferrero is woedend dat deze afbeelding internet gekomen is. Bekijk hem voordat hij weer verdwenen is!

Bijna ieder kind houdt van de smaak van Nutella. Dit beroemde product van Ferrero krijgt de laatste tijd veel kritiek te verduren. Eerst kwamen er beschuldigingen dat de palmolie die erin zit het risico op kanker kan vergroten en nu is er ook nog een foto uitgelekt die meteen tot veel ophef leidde.

Nutella is een zeer populaire chocoladepasta, populair bij iedere zoetekauw, maar na het zien van deze afbeelding zijn veel mensen aanzienlijk minder Nutella gaan eten.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Het gaat om de ingrediënten van deze hazelnootcrème en dan met name om de hoeveelheden suiker, noten en vet. Meer dan de helft van de pasta blijkt... suiker te zijn!

Ferrero heeft de gegevens van deze afbeelding niet officieel bevestigd of ontkracht omdat het de receptuur en het productieproces geheim houdt. Een blik op de tabel met voedingswaarden leert ons echter snel dat dit grotendeels waar moet zijn. Af en toe een kleine portie van deze zoete heerlijkheid kan natuurlijk geen kwaad. Toch is het beter om te overwegen om deze lege calorieën te vervangen door veel gezondere groenten en vruchten.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x