logo Dingen die er toe doen. Deelze!

7 manieren om van een overmatige hoeveelheid water in je lichaam af te komen! Bekijk hoe snel de kilo\\'s eraf vliegen.

Het vasthouden van water door het lichaam is voor veel mensen een probleem. Dit is geen gevaarlijke ziekte maar als gevolg hiervan voelen we ons gewoon slecht en... zien we er minder goed uit. Het is goed om te weten dat dit soms ook een verschijnsel kan zijn van slecht fucntionerende nieren om problemen met de bloedsomloop. Bekijk hoe je de overvloed aan water aanpakt zonder pillen van de apotheek.

1. Drink meer!

Het klinkt misschien onlogisch maar om van het overtollige water in je lichaam af te komen moet je veel drinken! Water helpt om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en bevordert de werking van de nieren en de bloedsomloop.

Als het je niet lukt om alleen water te drinken, kun je er bijv. citroen, muntblaadjes en gember bij doen. Dat fleurt de smaak op :)

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

2. Eet minder zout

Dit is bepaald geen mythe; zout leidt tot opzwelling van het lichaam. Gebruik in plaats van zout liever aromatische kruiden en beperk het gebruik van de volgende producten aanzienlijk:

- vleeswaren,
- bewerkt voedsel,
- sauzen,
- snacks zoals chips,
- kazen.

3. Vermijd te strakke kleding

Niet alleen omdat dit er onesthetisch uitziet. Te strakke kleding belemmert de bloedsomloop en de afvoer van vloeistoffen uit het lichaam.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x