logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Haar man maakte een foto van haar terwijl ze sliep en plaatste het met commentaar op Facebook. Toen hij de gevolgen zag, was hij verbaasd!

David Brinkey en zijn vrouw Alora zijn een gelukkig paar uit Oklahoma. Ze hebben maarliefst 5 kinderen. Op een dag hoorde David hoe Alora aan de telefoon was met een van haar beste vriendinnen. Zoals vaak hadden ze het over kinderen, maar dit keer was David zeer verbaasd door wat hij hoorde en besloot om erop te reageren, wat tot veel opschudding leidde op internet. We voegen hier aan toe dat de originele post door David is geblokkeerd vanwege de enorme hoeveelheid negatieve commentaren. Daarom hebben we andere fotos gebruikt bij deze tekst.

Onlangs praatte mijn vrouw met een vriendin over het in bed slapen met de kinderen. Een vriendin vroeg of ik zoiets goed vind omdat haar man dit nooit wilde en er niet tegen kon. Deze uitspraak hield mij enkele dagen bezig, totdat ik uiteindelijk besloot om er commentaar op te geven.


Ik kan niks haten wat ervoor zorgt dat mijn vrouw een goede moeder is. Ik zou haar nooit kwaad doen wanneer ik weet dat ze iets goeds doet voor onze kinderen. Natuurlijk moet ik soms weggedrukt in een hoekje van het bed slapen, maar weten jullie wat? Dit is het waard.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Ik houd er enorm van om naar mijn prachtige vrouw te kijken wanneer ze onze kinderen knuffelt en hen een veilig gevoel en veel liefde geeft. We moeten begrijpen dat onze vrouwen maar kort vreugde hebben van hun moederschap. Daarna keren ze terug op het werk, groeien de kinderen op en worden ze steeds eenzamer... Laten we hen daarom toestaan om de tijd met het kind te verlengen en de kinderen toestaan om met ons in één bed te slapen, vooral omdat...

...we later nog de tijd gaan missen dat ons kind ons wilde knuffelen en tussen ons in slaap wilde vallen.

Ik wil alleen zeggen dat ik trots ben op de beslissing van mijn vrouw omdat ze dagelijks voor ons zorgt en ons steunt. Ik zou nooit proberen om deze korte periode van moederschap van haar af te pakken. Mannen! Respecteer jullie vrouwen als moeder van jullie kinderen.

Natuurlijk is dit ieders eigen zaak en moet iedereen doen wat hem het beste acht. Wanneer dit echtpaar gelukkig is als het slaapt met de kinderen, is dat hun keuze. Daarom begrijpen we niet waarom ze zoveel onsympathieke commentaren kregen.

Zijn jullie het met David eens? Deel deze post!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x