logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een jongen kreeg hevige buikpijn na het eten van een hamburger. In het ziekenhuis deden ze een schokkende ontdekking!

Wie een kind heeft let altijd goed op wat hij te eten krijgt uit angst voor vergiftiging of verstikking. Helaas kan niet elke situatie worden voorzien en niemand had waarschijnlijk gedacht dat een barbecue thuis voor een kind zou eindigen in het ziekenhuis. Zo ging het in het geval van Anthony.

De familie Fiore besloot gebruik te maken van het mooie weer en te barbecuen op het terras. Het blijst van iedereen was de jongste genaamd Anthony, die dol is op hamburgers. De jongen at met veel smaak, totdat hij plotseling voelde dat iets zijn keel bezeerde, even later zijn slokdarm en toen zijn buik. Huilend zei hij dat er iets "prikte in zijn buik".

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Zijn ouders reden met hem naar het ziekenhuis, waar de artsen ontdekten dat... Anthony een stuk metaaldraad had opgegeten! Na ondervraging bleek dat de jongen met de hamburger een stuk draad had gegeten dat afkomstig was van een metalen borstel waar je de barbecue mee schoonmaakt.

De kleine patiënt moest onmiddellijk worden geopereerd maar liep toch een infectie op en moest twee weken in het ziekenhuis blijven.

De doktoren zeiden dat dit geen uitzonderlijk geval was. In plaats van met een metalen borstel kun je beter aluminiumfolie kneden tot een balletje en dit gebruiken om de barbecue mee schoon te maken.

Laten we de gezondheid van onze kinderen niet op het spel zetten! Zodat zij barbecuen alleen hoeven te associëren met heerlijk eten en een zorgeloze tijd met de familie.

Deel dit artikel absoluut met alle ouders en grootouders!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x