logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze tweelingen werden geboren met de hoofden aan elkaar vast. Bekijk ze nu! Een medisch wonder!

Deze voorheen Siamese tweeling stond een vreselijk leven te wachten, maar dankzij de medische ontwikkelingen waren artsen in staat om een heus wonder te verrichten! Het beste voorbeeld is het verhaal van Jadon en Anias. Deze kinderen werden geboren met de hoofden aan elkaar, wat eens per 200.000 kinderen voorkomt. Hun moeder Nicole McDonald en haar man besloten om er alles aan te doen zodat hun jongens een normaal leven zouden hebben. En het is gelukt!

Ondanks dat ze aan elkaar vast zaten, ontwikkelden Jadon en Anias zich normaal hoewel een van hen wel zekere problemen had. Vanwege hun goede gezondheid besloot een team van specialisten om een operatie te doen ter scheiding van hun hoofden toen de kinderen 13 maanden oud waren.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Deze operatie vond plaats in enkele etappes. De eerste duurde maarliefst 27 uur en kwam neer op het scheiden van het bloedvatenstelsel van de broers. Deze operatie was op 14 oktober 2016.

De ouders, die financieel werden gesteund door mensen over de hele wereld, deelden continu informatie op Facebook. Ze wilden dat alle goedhartige mensen die zich interesseerden in het lot van hun kinderen, op de hoogte konden blijven hoe de operatie verliep.

Op de volgende pagina zie je een ontroerende video met de kleine helden in de hoofdrol :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x