logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Wanneer deze vrouw doorheeft wat haar hond bijna op heeft gegeten, belt ze direct naar de politie!

Tijdens een wandeling met haar hond ontdekte Marie Lundgren iets schokkends.

Tijdens een wandeling langs een rivier in Stockholm vond haar hond een stuk worst dat in het gras lag en begon het op te eten. Voordat het stuk vlees in de hond verdween, merkte de vrouw iets schijnends op. Ze greep snel haar hond en trok de worst uit zijn bek.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen ze de worst vasthield, veroorzaakte datgene dat glimde een snijwond in haar hand, die hevig begon te bloeden. Even later zag ze dat iemand een stuk glas in de worst had gestopt.

Toen ze begreep wat er zojuist gebeurd was, werd ze niet lekker. Het was een kwestie van geluk dat ze haar lieve viervoeter voor een tragedie had weten te behoeden. De vrouw waarschuwde onmiddellijk de politie en plaatste een bericht op Facebook om andere hondenbezitters te waarschuwen. Velen van hen hebben soortgelijke ervaringen en laten hun hond sindsdien alleen nog uit aan de lijn.

Laten we hopen dat veel mensen dit artikel lezen en goed op zullen letten wat hun honden eten tijdens het uitlaten. Helaas komt het te vaak voor dat dieren worden vergiftigd door rattengif dat op straat is gegooid. Laten we helpen het bewustzijn onder alle dierenvrienden te verbreden. Deel dit artikel!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x