logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Toen hun dochter omkwam bij een ongeluk, hadden ze niet verwacht dat de verpleegster DIT zou doen

Onlangs heeft een anonieme verpleegster op Reddit een zeer oprechte brief geplaatst die de ogen opent. Hierin legt ze haar gedrag en gevoelens uit aan de ouders van een overleden meisje van 18.

Een open brief aan de ouders die ik vandaag moest vertellen dat hun dochter niet meer leeft. Jullie zijn kapot. Geheel in shock. Jullie dochter is vanochtend bij ons gebracht zonder teken van leven. Ze is ter plekke overleden maar ze was zo jong dat we besloten om haar te redden. We hebben 45 minuten lang geprobeerd om jullie dochter te reanimeren. Helaas was er na deze verwondingen aan het schedel geen enkele kans meer op redding. We hebben jullie dit niet verteld en de wonden van haar hoofd bedekt met haar haar zodat jullie dit niet hoefden te zien. Geen enkele ouder wil zijn kind in een dergelijke toestand zien. En ik stond naast de dokter die jullie zo goed als het gaat op de hoogte bracht van het overlijden van jullie dochter. Het kan helaas niet op een betere manier. Het is een leeg, verschrikkelijk, verwoestend bericht. Jullie leven heeft zojuist zijn belangrijkste persoon verloren. Nee, ze heeft waarschijnlijk niet geleden. Het ongeluk waardoor ze omkwam, voltrok zich zo snel dat alles in een oogwenk voorbij was.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Jullie vielen verslagen op de vieze ziekenhuisvloer, niet denkend aan de bacteriën die daar krioelen. Jullie wereld is ten einde. Jullie zijn kapot. En ik stond bij jullie met een somber gezicht en hangende armen. Knuffel elkaar. Schreeuw. Huil. Ik zal mijn gezichtsuitdrukking niet veranderen. Ik bied hulp. Wijs mij af en omhels elkaar nog steviger, Ik sta ernaast. Ik geef jullie zakdoekjes. Water. Ik sta er en wil jullie ondersteunen, zo diplomatiek mogelijk als het ziekenhuis het mij toestaat. Uiteindelijk moet ik gaan. Jullie familie is gekomen en ik weet dat jullie in goede handen zijn. Waar jullie je niet bewust van zijn, is dat ik ook kapot ben. Ik huil de hele weg naar huis. Ik bekijk het Facebookprofiel van jullie dochter. Ze was mooi. Ze was pas klaar met de middelbare school. Ze had haar hele leven nog voor zich. Dat is zo onrechtvaardig.

Wściekła uderzam w kierownicę kiedy parkuję pod domem. Rzucam torebką przez kuchnię. Padam na podłogę, tak jak Wy i płaczę. Jestem zbyt młoda, żeby mieć dziecko w wieku Waszej córki, ale mam młodszego brata, który ma 18 lat. On też, tak jak Wasza córka, jeździ wieczorami po mieście z przyjaciółmi. To równie dobrze mogło przydarzyć się jemu. Jestem mi bardziej przykro niż jesteście sobie w stanie wyobrazić. Szczerze mówiąc nie możecie tego wiedzieć. Ale ja to wiem. Mam nadzieję, że wie też to Wasza córka. Nigdy jej nie poznałam, ale żałuję jej równie bardzo. Być może my, pielęgniarki, nie okazujemy tego, nie możemy tego okazywać - ale nas to rusza. Wasze cierpienie jest naszym cierpieniem. Załamujemy się razem z Wami. Wiedzcie proszę, że wasz żal jest podzielany.

De brief opent ons de ogen voor wat deze mensen dagelijks moeten doorstaan. Wat vinden jullie hiervan? Deel dit verder!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x