logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een vrouw vond een hond in de vuilnisbak. De politie was geschokt toen bleek wie zijn baasje was.

De meesten onder ons vinden dat een hond de beste mensenvriend is. Het is niet te begrijpen hoe je zo\\'n geweldig dier slecht kunt behandelen. Helaas was dat in dit verhaal het geval...

Barbara Adams was haar hond Samson aan het uitlaten toen ze tijdens de wandeling door het bos iets verschrikkelijks ontdekte... Ze vond een uitgehongerde hond in een vuilnisbak. Hij bestond bijna alleen nog uit huid en botten. Barbara belde onmiddellijk naar de hulpdiensten en zodoende werd de arme hond naar de dierenarts gebracht. Niemand geloofde dat hij nog gered kon worden. Het duurde enkele lange maanden voordat de hond weer de oude was.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Onderzoek inzake het geval van deze hond zou vast en zeker op niets zijn uitgelopen, ware het niet dat de hond een chip had. Zo konden de asielmedewerkers de man vinden die hem had weggegooid, genaamd Michael Long. Ze gaven deze informatie direct door aan de politie. De ordediensten vonden meneer Long en waren compleet geschokt toen bleek dat Michael een van hen was. Een 33-jarige agent had de hond weggegooid. De man is in staat van beschuldiging gesteld van dierenmishandeling.

Het lot van de hond is gekeerd nu hij is geadopteerd door een lieve familie, die nooit zal toestaan dat iemand hem iets aandoet.

Wat deze hond overkwam is onvoorstelbaar, maar laten we blij zijn dat alles goed afliep. Deel dit artikel via Facebook als je het hiermee eens bent!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x