logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Ze viel flauw op bezoek bij vrienden. Toen artsen haar broek zagen, wisten ze dat ze er haar leven door had kunnen verliezen!

De 52-jarige Britse Jane Rylance had nooit gedacht dat iets banaals als een broek de oorzaak had kunnen zijn van serieuze gezondheidsproblemen en zelfs de dood! Wij waren trouwens ook erg verbaasd. Jane belandde in het ziekenhuis door haar spijkerbroek!

Jane kocht nieuwe jeans in de uitverkoop. Ze zaten weliswaar aan de strakke kant maar ze dacht dat ze nog wel uit zouden rekken, zoals dit bij textiel altijd het geval is. Jane had er de hele dag in gelopen en verwisseldes avonds alleen van shirt voordat ze naar vrienden ging.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Jane vermaakte zich uitstekend, danste veel maar voelde zich plotseling slecht en raakte buiten bewustzijn. Ze dacht dat dit gewone vermoeidheid was dus bestelde ze een taxi en ging naar huis.

Ochtends moest Jane opnieuw een taxi bellen, dit keer om haar naar het ziekenhuis te brengen. Haar benen zagen er vreselijk uit! Ze waren hevig gezwollen. Toen de artsen haar zagen en vroegen wat ze de vorige dag aan had gehad, wisten ze direct wat er gebeurd was!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x