logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Dit meisje werd levend begraven. Toen haar vader daarachter kwam, rende hij de tuin in!

Soms vinden er gebeurtenissen plaats die moeilijk rationeel te verklaren zijn. In de Chinese stad Dondong in de provincie Lioaning woont een arm boerenechtpaar, Lu Xiayun en He Yong. Het echtpaar verwachtte zijn eerste kind, maar niet alles ging helemaal goed. Dit verbazende verhaal loopt gelukkig goed af.

Aan het eind van de vierde maand voelde Lu sterke kramp en was bang dat ze zou gaan bevallen. Ze belde haar man op maar nog voordat deze thuis was, verscheen er een klein meisje op de wereld. Er arriveerde een ambulance om Lu naar het ziekenhuis te brengen. Toen de arts de pasgeborene wilde onderzoeken, hoorde hij dat... de reddingswerkers het kind hadden achtergelaten omdat ze het dood hadden verklaard. Om die reden vonden ze het niet nodig om het lichaam mee te nemen...

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Toen He Yong dit hoorde, rende hij terug naar huis. Er brandde hoop in hem dat de reddingswerkers zich misschien vergist hadden. De man kreeg een volgende schok te verwerken. In zijn afwezigheid had zijn schoonzus iets onvoorstelbaars gedaan.

De vrouw had de baby begraven omdat die als overledene respect verdiende... Je kunt haar actie begrijpen, maar wie oordeelde dat het kind was overleden?! Uiteindelijk bleek dat het kind pas door menselijk handelen op een haar na was gedood.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x