logo Dingen die er toe doen. Deelze!

De nieuwste onderzoeken tonen aan dat jouw moeder langer zal leven naarmate jullie elkaar vaker zien

Wat je zometeen gaat lezen, zorgt ervoor dat je je moeder op zult bellen om zo snel mogelijk af te spreken. Volgens de nieuwste onderzoeken leven ouderen die hun naasten vaak zien gemiddeld langer. Wacht dus niet en spreek af met je ouders of grootouders!
Dit onderzoek is uitgevoerd met 1604 personen met een gemiddelde leeftijd van 71 jaar. Het doel van het experiment was om de correlatie aan te tonen tussen eenzaamheid en levensduur. Eenzaamheid is een plaag voor vele mensen, vooral ouderen. Het onderzoek heeft uitgewezen dat het sterftecijfer aanzienlijk hoger ligt bij eenzame personen.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Regelmatige visite en interactie met naasten stimuleert de hersenactiviteit en zorgt ervoor dat we langer leven. Een ander onderzoek, waarover we enkele dagen geleden hebben geschreven, toonde aan dat grootouders die tijd met hun kleinkinderen doorbrengen ook langer leven. Ze zijn gelukkiger en voelen zich nodig en voltooid.

Grijp dus je telefoon en maak een afspraak met je ouders! Twijfel niet en deel dit artikel! Help deze kennis te verspreiden onder jonge mensen!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x