logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze hond zat met zeer droevige ogen bij de doodskist... Niemand had verwacht wat hij daarna deed.

Als er nog iemand twijfelde of honden de grootste vrienden van mensen zijn, dat neemt dit verhaal de laatste twijfels weg. Cesur, de hond van de foto\'s, heeft laten zien dat zijn liefde voor zijn lieve baasje sterker is dan de dood.

Het 79-jarige baasje van Cesur, Mehmet Ilhan, is onlangs overleden in een ziekenhuis in Bursa in het Noord-Westen van Turkije. Mehmet kon zich al enkele jaren niet meer bewegen als gevolg van een verlamming maar aan zijn zijde waakte altijd zijn trouwe hond, die zelfs bij hem verbleef in het ziekenhuis!

Tijdens de begrafenis ging Cesur niet meer bij de kist vandaan. Zijn blik stond stijf naar de grond gericht.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De zoon van de overledene ontfermde zich over Cesur. Hij zag hoeveel deze hond betekend had voor de oudere man. Hij was zijn beste vriend en trouwe kompaan geweest. Ali kon zich niet voorstellen om de hond naar het asiel te brengen, zoals vaak gebeurt in vergelijkbare situaties...

Ali was verbaasd door het gedrag van de hond. Cesur zat altijd braaf thuis bij zijn vader en nu ging hij elke dag van huis. Toen hij er achteraan ging om te kijken waar Cesur elke dag naartoe ging, had hij tranen in zijn ogen.

Cesur keerde iedere dag terug naar het graf van zijn baasje, bleef daar enkele uren en keerde vervolgens weer naar huis. Ali weet niet of Cesur er ooit aan zal wennen dat zijn geliefde baasje niet meer leeft... Vooralsnog heeft hij alles voor de hond gedaan wat hij kon. Lees verder!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x