logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Hij verkrachtte zijn vrouw op de grond in de garage en liet haar bewusteloos achter. Hij had nog iets voor haar in petto dat alleen dat allerergste sadist kan verzinnen.

We waarschuwen dat dit artikel behoorlijk schokkende foto\'s bevat maar iedereen moet ze echt zien. Audrey Mabrey, slachtoffer van huiselijk geweld, wil alle vrouwen ervan bewust maken waarom je je man op tijd moet verlaten wanneer deze fysiek geweld gebruikt, al is het maar één keer. In haar geval kwam deze moedige stap veel te laat en nu vecht ze om een tweede kans op een normaal leven.

Audrey Mabrey uit Florida en haar voormalige echtgenoot Christopher Hanney hadden op het eerste gezicht een doodnormaal leven. Vrienden en familie dachten dat ze een typisch paar waren. Audrey vertelde niemand wat er binnenshuis gebeurde.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Christopher was voor anderen aardig en beschaafd maar toonde thuis zijn ware aard. Alle tegenslagen reageerde hij af door zijn vrouw te slaan. Aanvankelijk kwam het geweld zelden voor, Audreys man schold haar uit, ze maakten ruzie, en op een keer sloeg hij haar maar smeekte daarna om vergiffenis.

Toen ze voor het eerst verkracht werd na een hevige ruzie, wilde Audrey hem verlaten maar ze wist niet waarheen en wat ze dan moest beginnen, hoe ze het aan iedereen uit moest leggen. Bovendien werd ze geremd door schaamte en een gevoel van vernedering.

Audrey wachtte te lang met het besluit om hem te verlaten... Eind 2009 nam haar leven een drastische wending. Toen ze thuis kwam trof ze haar geheel ontblote man aan in de keuken terwijl hij met een mes speelde. Ze schrok maar kon niet op tijd vluchten. Hij sleepte haar naar de garage, verkrachtte haar en sloeg haar toen met een hamer op haar hoofd. Hij had alles al van tevoren voorbereid; hij overgoot haar met benzine en stak haar in de fik.

Toen de buren de brandweer belde, was het voor Audrey al te laat. Maarliefst 80% van haar lichaam raakte verbrand. Wonder boven wonder konden ze haar redden. Deze gebeurtenis heeft haar leven volledig veranderd en ook haar carrière! Je raadt nooit wat ze nu doet!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x