logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze 25-jarige gaat binnen een week dood. Haar laatste boodschap verspreidt zich razendsnel...

De 25-jarige Nardya Miller is geboren in Brisbane, Australië en weet dat ze daar ook zal sterven. Dit mooie meisje heeft nog maar enkele dagen te leven. Nardya lijdt van kleins af aan aan taaislijmziekte, waardoor er slijm in haar longen ontstaat dat de ademhaling hindert. Het meisje ligt nu in het ziekenhuis en van daaruit verstuurde ze haar afscheidsboodschap, die iedereen ter harte zou moeten nemen ongeacht of je haar kent.

Patrząc na Nardyę, nikt by się nie domyślił, że ta piękna, radosna i zadbana dziewczyna od lat walczy o życie. Jeszcze dwa lata temu jej narzeczony Liam, ona sama i ich rodziny byli pewni, że Nardya wygrała z mukowiscydozą.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Misschien kennen wij elkaar al ons hele leven, misschien 10 jaar, misschien veel korter. Toch zal het vanaf volgende week niet meer hetzelfde zijn.

We gaan elkaar nog zien, hoewel ik tot die tijd niet met jullie kan praten, jullie aan kan raken, knuffelen, maar ik zal altijd van jullie houden en onze liefde en vriendschap blijft voor altijd bij me. Iedereen die in mijn leven in verschenen en eruit is verdwenen, heeft voor een bepaald doel bestaan. En weet je, ik heb toch geluk. Ik heb geluk dat ik een prachtig leven heb gehad.

Bedankt dat jullie onderdeel hebben uitgemaakt van mijn reis door de wereld der waanzinnigen. Dankzij jullie ben ik zoals ik ben en niet anders.

Nou ja, niet alles gaat zoals wij het ons voorstellen en wensen. Ik zal vele geweldige momenten niet meer meemaken, veel mooie plekken niet meer zien. Maar daarvoor zal ik altijd over jullie waken en glimlachen :) Want het mooie is dat ik überhaupt bij jullie kon zijn.

Nu moeten jullie me toestaan om te gaan. De details van de begrafenis worden zo snel mogelijk bekendgemaakt. Heb alsjeblieft geen medelijden en wees niet verdrietig. Ik heb liever dat jullie me herinneren als meisje waardoor je altijd zult blijven lachen.

En alsjeblieft... Haal alles uit het leven en verspil geen tijd.

Treurige maar inspirerende woorden die het delen waard zijn.

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x