logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Zorgen voor de gezichtshuid kan goedkoop zijn maar ik wist niet dat het ZO goedkoop kon. Deze twee bestanddelen doen wonderen.

Iedereen wil er mooi en aantrekkelijk uitzien maar je hoeft helemaal niet veel geld uit te geven aan cosmetica om het verwachte effect te bereiken. Je hoeft jezelf ook niet voor de gek te houden. Elke dure crème is een grote portie chemische stoffen en we kunnen er immers gezond en jong uitzien met zelfgemaakte methoden :)

Om zelf een gezichtsmasker te maken, heb je maar twee ingrediënten nodig waarvan kokosolie er een is. Kokos is een geweldige bron van vitamine, mineralen, antioxidanten, in één woord alles wat onze huid nodig heeft.

Het is belangrijk om te zeggen dat de olie, ondanks dat deze vet is, ideaal is voor droge maar ook voor gemengde of vette huid! Het bevochtigt, reguleert de pH-waarde, vermindert de schade door vrije radicalen en voedt.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Het tweede bestanddeel is soda die de huid strak trekt, vastzet en reinigt. Het helpt om dode huidcellen te verwijderen en vermindert ook vlekken op de huid, trekt rimpels glad, verheldert en voorkomt het verlies van collageen voor de strakheid van de huid.

Lees hoe je dit masker uit twee bestanddelen moet gebruiken.

Meng twee lepels organische kokosolie (30 g) met een lepel soda (10 g) tot je een crème-achtige consistentie hebt verkregen. Smeer na het afwassen van je make-up je gezicht in met het masker en laat 20 - 30 minuten inwerken op je gezicht, hals en decolleté. Spoel het masker vervolgens af met water.

Herhaal deze behandeling 2-3 keer per week.

Deel dit!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x