logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Een zekere man deed zijn vrouw uit huis om met zijn minnares samen te kunnen wonen. Wat de vrouw toen deed, is ongelofelijk. Lees dit verhaal tot het eind!

Vaak is wraak het eerste waar een persoon aan denkt na overspel. Dit artikel gaat over het verhaal van Jake en Edith, die 37 jaar getrouwd waren. Edith was geschokt toen haar man haar na bijna 40 jaar in de steek liet voor een jonge secretaresse. Jake gooide Edith zelfs uit huis, waarbij hij haar maar drie dagen de tijd gaf om alles uit huis te halen, zodat zijn minnares al meteen bij hem in kon trekken.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

De eerste dag was Edith bezig met inpakken, de tweede dag huurde ze een verhuisploeg in en op dag drie nam ze rust en deed zich tegoed aan garnalen, kaviaar en wijn. Toen de vrouw klaar was met eten, verstopte ze overgebleven garnalen, gedoopt in kaviaar, in de gordijnrails.
Toen Jake thuiskwam met zijn nieuwe vlam, waren hun eerste dagen als in een sprookje. Echter na verloop van tijd begon het huis te stinken. Het paar probeerde alles om van deze vervelende geur af te komen. Ze maakten overal schoon, doorluchtten de kamers, controleerden de ventilatieschachten en belden zelfs een verdelgingsdienst. Jake en zijn vriendin verlieten de woning.

Na vele mislukte pogingen om van de stank af te komen, besloten ze het huis te verkopen. Gedurende meer dan een maand konden ze geen koper vinden vanwege de onuitstaanbare geur. Het bericht over het onverkoopbare huis bereikte snel alle makelaars en niemand nam de telefoon meer op bij deze man. Ze hadden niet genoeg geld voor een nieuw huis en moesten een lening afsluiten bij de bank. Toen belde Edith naar haar man. Ze vroeg hoe het leven ervoor staat. De man vertelde zijn vrouw dat het hem niet lukte om het huis te verkopen. De vrouw stelde meteen voor dat ze het huis van hem zou kopen voor 10% van de waarde. Haar man ging meteen akkoord. Nog diezelfde dag overhandigden juristen Edith het koopcontract inclusief aangepaste scheidingspapieren.

Een week geleden stond een blije man te kijken bij zijn oude huis hoe een verhuisfirma alle meubels inpakte. Ze namen zelfs de gordijnrails mee...
Deel dit verhaal als het je net zo heeft vermaakt als ons!


Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x