logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Deze jongen was 20 minuten dood maar toen keerde zijn hartslag ineens terug. Wat hij zei na het wakker worden is schokkend!

Toen Zack Clements uit Brownwood in de Verenigde Staten 17 jaar oud was, raakte hij bewusteloos tijdens gymnastiek. Hij bleek een hartstilstand te hebben. Was hij enkele seconden eerder nog gezond; nu lag de actieve tiener levenloos op de grond.

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

Zack had twintig minuten lang geen hartslag. In medische termen was hij klinisch dood. Toen de artsen gereed stonden om hem overleden te verklaren, keerde zijn hartslag ineens terug. De jongen leefde en drie dagen later werd hij wakker uit zijn coma en dat zonder hersenbeschadiging.

Alsof zijn wonderlijke genezing al niet ongelofelijk genoeg was, werd zijn familie ook nog eens geschokt door wat hij zei direct na het wakker worden. Toen de jongen begon te vertellen wat hij had meegemaakt tijdens de twintig minuten dat hij niet had geleefd veegde iedereen zijn ogen uit van ongeloof. Zack had een verschijning gehad. Hij zag een man met lange bruine haren en een baard en zag dat het Jezus was. Jezus kwam in zijn visie naar de jongen toe, legde zijn hand op zijn schouder en zei dat alles goed zou komen. De tiener voelde een allesomvattende rust. Zacks ouders geloven hem en beschouwen het voorval als een wonder.

De meeste mensen die die niet geloven, zullen waarschijnlijk zeggen dat de jongen heeft gelogen of gewoon droomde, maar wij willen wel geloven dat er iets over hem waakte. Wat vinden jullie hiervan? Deel deze inspirerende gebeurtenis met vrienden!

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook

x