logo Dingen die er toe doen. Deelze!

Niet lang meer en die zwemband rond je buik is verleden tijd! Begin met DIT te drinken voor het slapengaan.

Laten we er niet omheen draaien: afvallen is een moeilijke taak die je op veel gebieden moet aanpakken. Het juiste dieet en beweging zijn één ding en een beetje hulp van gezonde supplementen een tweede. En juist daar kunnen we jullie op een simpele en goedkope manier mee helpen :)

Wiadomo, że pewne nawyki sprawiają, że tyjemy lub chudniemy. Podjadanie na noc zdecydowanie jest złe, ale za to wypicie proponowanego przez nas koktajlu czyni cuda :) Poprawia metabolizm, zawiera mnóstwo przeciwutleniaczy, pomaga pozbyć się wody z organizmu, dostarcza wiele składników potrzebnych do zachowania zdrowia i urody. Co wchodzi w skład naszego koktajlu?

Vond je deze post leuk – deelze met een ander Deel op Facebook

In je keuken moeten zich de volgende dingen bevinden:

- halve komkommer,
- half glas gesneden peterselie,
- sap van 3 citroenen,
- halve lepel geraspte gember,
- half glas aloë verasap,
- 250 ml water.

Deze selectie van ingrediënten vormt een rijkdom aan vezels die de stofwisseling bevorderen en helpen om gifstoffen en vetafzetting uit het lichaam te verwijderen. En het heeft ook invloed op hoe je buik eruit ziet. En dat is nog niet alles!

Het regelmatig drinken van deze vitaminebom reduceert stress (ook een belangrijke factor voor gewichtstoename), helpt tegen het probleem van wateropslag in je lichaam en werkt tegen onrust zodat je goed kunt slapen. En dat betekent weer een mooi figuur :) Dus, hoe maak je dit geniale drankje klaar? Lees dit op de volgende pagina :)

Trends nu meteen

× Like deelze.nl op Facebook Al geliked

x